начало » ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

ПОЛИТИКА НА WOOLCOLLECTION.COM ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И БИСКВИТКИТЕ


1. Всеки път, когато използвате този уебсайт, ще бъдете обвързани с настоящата политика за
поверителност, и всеки път, когато използвате уебсайта, трябва да преглеждате този текст, за
да бъдете сигурни, че сте съгласни с него.
2. Личните данни, които ни предоставяте, ще бъдат обработвани и съхранявани за целите на:
I.Разработката,  изпълнението  и  прилагането  на  договора  за  покупка  и  продажба  на продуктите, които сте закупили от нас.
II.Да изпълняваме вашите заявки.
III.Да ви предоставяме  информация  за  продуктите.
IV.В случай, че ни предоставите лични данни на трета страна, ще бъдете отговорни, че сте ги информирали  за  използването  на  техните  лични  данни,  както  и  че  сте  получили съответното изрично съгласие за тази информация, която се предоставя за обяснени по-горе цели. В случай, че сте закупили продукт за подарък, личните данни на трета страна, предоставени от вас, ще се използват за следните цели:
1. Управлението на доставката  и/или  проверка  на  правилното  получаване  на  съответния  продукт.
2. Отговаряне на всяко запитване или предложение, което вие или трето лице може да има.
Защитата на личните данни е важна както за вас, така и за нас, затова обработваме личната Ви информация изключително внимателно във съответствие и изискване на ЗЗЛД във връзка с промяната и по конкретно с GDPR приложимото към момента законодателство.
Всичко изписано до тук е важно за да бъдете информирани как и за какво ни е нужна вашата лична информация.
В процеса на покупко – продажбата на стоки чрез електронния ни магазин ние съхраняваме данните Ви, така че да можем да обработим искането Ви, както и да има обратна връзка между страните.
Информацията няма да бъде споделяна с трети лица без изричното Ви съгласие.
Вие  ще  можете  да  променяте  и  да  оттегляте съгласието  си  за обработването им, във всеки един момент чрез изпращане на имейл на електронна поща woolbg1@gmail.com
3. Сайтът ww.woolcollection.com е собственост на фирма Контрасти ЕООД, с адрес на управление гр. София, ж.к. „Левски“ В, бл. 18, вх. В.  Като администратор на лични данни, фирмата се задължава да поддържат личната ви информация като поверителна и да гарантира упражняването на вашите права на достъп, коригиране, заличаване и възражение чрез изпращане на писмо до посочения по-горе адрес  или  по  имейл на woolbg1@gmail.com
4. Вашето решение да предоставяте лична информация е доброволно.
5. С настоящото потребителят (вие) гарантирате, че предоставените лични данни са верни и точни и се задължавате да ни уведомявате за всяка промяна или тяхно изменение. Всякаква загуба или щети, причинени на уебсайта или на лицето, отговорно за уебсайта или на всяко трето лице чрез предоставянето на погрешна, неточна или непълна информация в регистрационния формуляр, ще е изключителна отговорност на Потребителя.
6. Информация за бисквитките:
В този уебсайт използваме бисквитки, които са малки текстови файлове с информация за вашата навигация в него, чиято основна цел е да се подобри вашия опит в уебсайта. Моля, продължете да четете, за да намерите повече информация за бисквитките, които използваме, тяхната цел и друга информация, която е от значение.


Какво представлява бисквитката?
Бисквитката е малък текстов файл, който даден уебсайт съхранява на вашия компютър, телефон  или  всяко  друго  устройство,  с  информация  за  навигацията  на  този  уебсайт.
Бисквитките са необходими, за да се улеснят разглеждането и да го направят по-лесно за използване, като те не повреждат вашия компютър.
Докато тази политика използва общия термин "Бисквитки", тъй като те са основният метод за съхраняване на информация, използван от този уебсайт.


За какво се използват бисквитките за на този уебсайт?
Бисквитките са съществена част от това как работи нашия уебсайт. Основната цел на нашите бисквитки е да се подобри сърфирането ви. Така например, те се използват, за да се запаметят вашите предпочитания (език, държава и т.н.), докато сърфирате, както и за бъдещи посещения. Събраната от бисквитките информация също така ни дава възможност за подобряване на сайта чрез оценяване на числа и модели на употреба, пригодността на интернет страницата към индивидуалните интереси на потребителите, по-бързо търсене и т.н.
От време на време, ако предварително сме получили вашето информирано съгласие, можем да използваме бисквитки, етикети или други подобни устройства, за да получим информация, която ни дава възможност да ви покажем от нашия собствен уебсайт или от уебсайтове на трети страни или всякакви други средства, реклами въз основа на анализа на вашите навици за сърфиране.


За какво НЕ се използват бисквитките на този уебсайт?
В бисквитките, които използваме, не съхраняваме поверителна лична информация, като например вашия адрес, парола, данни за кредитна или дебитна карта и т.н.


Кой използва информацията, съхранявана в бисквитките?
Информацията, която се съхранява в бисквитки от нашия уебсайт, се използва изключително от нас, с изключение на тези, посочени по-долу като "бисквитки на трета страна", които се използват и управляват от външни лица, за да предоставят исканите от нас услуги за подобряване на нашите услуги и опита на потребителя, когато сърфират в нашия уебсайт.
Основните услуги, за които се използват тези "бисквитки на трета страна", са за да бъдат получени статистически данни за достъп.


Как мога да избегна използването на бисквитки на този уебсайт?
Ако предпочитате да избегнете използването на бисквитки на тази страница, като вземете предвид  описаните  по-горе  ограничения,  първо  трябва  да  забраните  използването  на бисквитки  в  браузъра  си,  след  което  да  изтриете  свързани  с  този  сайт  бисквитки, запаметени в браузъра.
Можете да използвате тази опция за предотвратяване на използването на бисквитки по всяко време.


Как мога да забраня и да предотвратя използването на бисквитки?
Можете да ограничите, блокирате или изтриете бисквитки от този уебсайт по всяко време чрез  промяна  на  конфигурацията  на  вашия  браузър,  като  следвате  посочените  по-долу стъпки. Въпреки че настройките са различни във всеки браузър, бисквитките обикновено се конфигурират  в  "Предпочитания"  или  менюто  "Инструменти".  За  повече  подробности относно  конфигурирането  на  бисквитки  в  браузъра,  вижте  в  менюто  "Помощ"  в  самия браузър.


Кои конкретни бисквитки използва този уеб сайт и с каква цел?
Технически и персонализирани бисквитки: за идентификация и автентификация, сърфиране, персонализиране на интерфейса, любими .
Тези бисквитки се използват за идентифициране на потребителя по време на сесията, предотвратяване на това потребителя да повтаря процесите за влизане в уебсайта, да ускоряват определени процедури на сайта, да запаметяват изборите, направени по време на сесия или при следващитепосещения и да запаметява страниците, които те вече са били посетени и т.н.


Идентифициране на потребителя
Те се използват за идентифициране и удостоверяване на потребителя. Те също съдържат технически данни от потребителската сесия, като, например, времето за чакане за връзка, идентификатор на сесията, и т.н.


Идентификатор на сесия
Те се използват за идентифициране на http сесията на потребителя. Те са често срещани във всички уеб приложения за идентифициране на потребителските заявки по време на сесия.


Статус на навигирането
Те позволяват да бъдат идентифициран статусът на навигиране на потребителя (началото на сесията, първата страница, първият достъп, статуса на превъртане, статуса на гласуване и т.н.).

ПАЗАРСКА КОШНИЦА
Те  съхраняват  информация  за  мини  пазарската  кошница,  като  данните  за  идентификация  на потребителя, свързан с гореспоменатата кошница.
 Моля, вземете под внимание, че ние не сме отговорни за съдържанието и точността на уебсайтове на трети страни.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ПО ПОСОЧЕНИТЕ ПО-ДОЛУ ВАРИАНТИ:
КОНТРАСТИ ЕООД   ЕИК 121113439
София, ж.к. „Левски“ В, бл. 18, вх. В
Тел. 0885 816 461
Ел. поща: woolbg1@gmail.com ; office@woolcollection.com

Брой
продукти: 
Общо: 0,00 лв.

УЛТРА ЛЕКА ТЕРМО ТЕНИСКА, 100% МЕРИНО ДЪЛЪГ РЪКАВ

 

Цена: 65.00 лв.

50.00 лв.

ДАМСКА УЛТРА ЛЕКА ТЕРМО ТЕНИСКА, 100% МЕРИНО КЪС РЪКАВ

 

Цена: 59.00 лв.

50.00 лв.

 ПРИЯТЕЛИ:
ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
woolcollection.com© 2010 - 2018